söndag 21 juni 2009

panik på hög nivå

från den dagen david kom till oss slutade vi med väckaklocka, om vi inte ska upp extremt tidigt. Men en vanlig dag så behöver vi inte detta. Men idag ångrade vi det bittert, speceillt simon att han inte ställde klockan! vi var tvungna att vara på en plats vid en speciell tid idag - kvart över nio på morgonen. När vi vaknade idag var det som vanligt tills vi tittade på klockan 9:40. Panik, må jag lova. Förutom hos David som vi fick kittla så att han skulle vakna. Nästa gång när vi har en bokad tid på morgonen kommer vi nog ställa den dära klockan.

2 kommentarer:

  1. ojdå ...vilken sjusovare han är den där david ;) men jag gissar att han inte brukar vara det....fy jag gillar verkligen inte panik! speciellt inte när man vaknar sådär och inser med hjärtat i halsgropen att man skulle gått upp för längelängesen.... hoppas det löste sig ändå!?

    SvaraRadera
  2. han brukar sova länge på en vanlig morgon om man jämför med andra barn, Men en vanlig dag vaknar han lite innan nio. Så detta var extrem fall! Paniken är inte rolig. Simon va mötesvärd men han var där kvart i tio, så det var nog rekord

    SvaraRadera