lördag 27 juni 2009

semester

snart om bara några minuter tills simon kommer hem och då har han semester. det ska bli så enormt skönt att ha honom hemma! Skönt för han också att han slipper jobba ett tag. Så nu på morgonen har jag o david cyklat ner till melins och köpt bullar och kakor. Jag är uppvuxen med att man ska äta en tårta eller något liknande när man får semester. Denna traditionen har vi fört in i familjen ek, man få ta vara på varje tillfälle som bjuds. Simon är ingen tårtälskare så det fick bli hans favorit, parisebullar och kakor istället!

3 kommentarer:

  1. åh, det låter mumsigt! Den traditionen tror jag bestämt att vi måste införa i vår familj också! Fast hos oss dröjer det ytterligare 4 veckor innan det blir semester. Hoppas sommaren håller i sig! kramkram =)

    SvaraRadera
  2. Va underbart med semester!! :)
    ..kul när båda är hemma, då kan man hitta på en massa mer & bara vara tillsammans jämt liksom!! :)

    Bra att du inte bara för vidare "tårt-traditionen" in i familjen Ek, utan att du också ser till Simons bästa och ger honom det han gillar bäst!! :) sånt gillar vi! äkta kärlek.. ha en riktigt bra kommande vecka!!

    SvaraRadera
  3. Låter som en underbar tradition. Pariserbulle är inte alls dumt! Om ni har vägarna förbi kom gärna och fika på mitt jobb...vi har pariserbullar =)

    SvaraRadera