måndag 16 mars 2009

inget intressant

man ska ju skriva något intressant, men det har inte hänt något intressant... Det enda vi gör i våra liv just nu är att vi befinner oss på vårat hus. Så under
hela helgen var vi där och målade, la lister, fogade och allt annat som är kvar. Vi hade ju tänkt att vi skulle vara färdiga nu så att vi hade kunnat följa med ner till Helsingborg, det gick en buss från Sävsjö i helgen. Men vi får ta den dära trippen senare i vår istället. Fast då hade vi missat den mysiga kvällsmaten hos Beengtsson försej!
Däremot hade David en ny upplevese i helgen, han va "Mose i vattnet" Hilda min syster hade söndagskolan så då passade hon på att låna honom till dramat. Hon hade tagit med sig sin fikakorg som hon la ner David i, det enda som fattades va vattnet! Sen på kvällen åkte vi ner till mamma o pappa och gick en lång promenad ute på landet. Det är väldigt skönt för man möter högst 2 bilar och det enda man hör är fåglarna. Jag älskar livet på landet, så ja och simon bestämde att när vi blir gamla få vi bygga ett nytt hus, långt ut på landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar