måndag 9 mars 2009

livet är härligt...


Ibland blir det inte alltid som man har tänkt sig.
Så har det varit för mej och simon dom sista dagarna. Simons knä har ännu en gång hoppat ur led, så nu går han på krykor. Bilen har gått sönder, saker har försvunnit och bägge två har smittat ner varandra med dunderförkylning. Men mitt i all är livet ändå väldigt härligt.
Ibland kan man inte styra över omständigheterna, men det är viktigt att man inte stirra sig blind på alla omständigheter. För i så fall är det väldigt lätt att glömma allt som är bra i ens liv.Man behöver bli ännu duktigare att vara tacksam över livet. Det kanske inte alltid blir som man vill och det kanske inte alltid är så lätt. Men om man börja titta runt omkring lite så har man enormt mycket att var tacksam över. Vi kanske inte har allt som man önskar men majoriteten av oss har ett tak att bo under en säng att sova i och kläder att ta på oss.Oftast kanske vi är sådana som människor att vi inte inse hur tacksamma vi är över saker förän när vi håller på att förlora det tex våra nära o kära. Så dagens uppmaning : Uppskatta och visa att du tycker om dom du har nära dig. Det är ett av mina mål som ja ska försöka bli duktigare på ..
Att ha en son som blir roligare för varje dag som går är inte så svårt att vara tacksam för.

1 kommentar:

  1. Smulan då, hoppas att ni snart kryar på er, att Simons knä slutar göra ont och att bilen inte blir för dyr att laga. Livet är underbart, en och annan stepback emellanåt, men annars skulle vi ju inte uppskattat det vi har! Pussa sonen från mig, Simon kan få en kram. ida =)

    SvaraRadera