fredag 13 mars 2009

varken toappaper eller servetter hemma ...


klockan är efter tio, mataffären är stängd här i stora staden och vi har varken toapapper eller servetter hemma. Va i för sig och köpte ett helt nytt paket med toalettpapper i början av veckan. Och nej, vi har inte haft ont i magen - utan det är David som är boven i dramat.
Han har börjat bli allt för snabb, på bara någon minut så hade han hoppat in till toaletten.
Det är just hoppa han gör, varför lära sig krypa när man kan hoppa fram!? I alla fall så tog han alla rullar och slängde ner dom i toalettstolen så att alla blev genom blöta och svällde totalt. Fråga mej inte hur men hela toalettstolen va full med papper. Pricken över i:et vad att han hade hunnit hitta toalettborsten som han tyckte smakade exktra gott!
Så till vårt förtret så märkte vi ikväll självklart när man är på toa att inget papper finns och inte ens någon servett. Men vilken tur att man är småbarnföräldar just då för då har man ju alltid våtservetter på lagret!

Ikväll har vi också haft ett härligt ungdomsmöte, Simon predikade. Han pratade om att Gud är mån om hur man mår och han vill ta hand om en på alla livets områden. Väldigt sant men lätt att man glömmer bort det bland allt som händer runt omkring en. Det var riktigt bra, men det brukar det oftast vara när det är min man som talar.

1 kommentar:

  1. hahaha vet hur det känns hahaha

    men du.... toaborste + davids mun....låter inte som världens bästa kombination!

    roligt att läsa din blogg jullan!
    kram! //Pilla

    SvaraRadera