tisdag 19 maj 2009

inbrott

ibland blir man väckt av att david vaknar, solen skiner så starkt in i fönstret eller att klockan ringer. Idag så ringde telefonen och väckte mej. Det var simons chef som ringde och berättade att det varit inbrott på hans jobb inatt. Sävsjö digital är väldigt inbrottsäkert med massa larm och rökutlösare etc. Så simon åkte ner i lugn och ro men fick mer eller mindre en chock när han kommer dit. Det var riktiga proffs som hade tagit sig in genom taket och sedan klippt av alla larm för att sedan kunna plocka med sig allt de ville ha. Lite otäckt faktiskt, att man kan ligga här hemma bara ett litet stenkast förbi och är helt ovetande. Samtidigt som ett gäng går in och gör inbrottet.

5 kommentarer:

  1. oj hjälp vad otäckt! åh, varför ska folk hålla på så och göra inbrott och greja, fy! hoppas det ordnar sig till det bästa!

    SvaraRadera
  2. Man blir så förbannad! Hoppas de åker fast!

    SvaraRadera
  3. Vad tror du Samuel blev då när han kom till jobbet och plötsligt hittar ett hål i taket. "Eh... jag tror jag vet varför larmet inte funkar längre." Knasigt. Tack och lova att det hände nattetid dock så att det "bara" blev materiella skador.

    SvaraRadera
  4. usch va tråkigt!! och hemskt.. tänk att folk ens gör sånt där i dagens sverige!? helt sjukt att man bara kan ta saker som inte tillhör en.. ha en bra dag iaf! tycker om er båda, eller alla tre menar jag! :)

    SvaraRadera
  5. det är olofs kusin nathalie som gifter sig 30 maj. ska bli roligt, men TJENA va folk gifter sig nu!! iaf folk man känner.. värsta strömmen...
    hehe..
    jo begravningar är aldrig roliga.. och fyy för det där med att din farfar dog dagen innan claras bröllop. hur klarar man sånt liksom!? usch... :(

    SvaraRadera